Internet info

Uit Stipte Klantenservice

Ga naar: navigatie, zoeken

Supersnel Internet Stipte biedt supersnel internet via glasvezel met snelheden van 50, 100 en 500Mb! U kunt ook kiezen voor ADSL (tot 20 Mb) of VDSL (tot 40 Mb). Met deze internetverbindingen krijgt u ruim voldoende snelheid om met meerdere computers tegelijk te surfen, te e-mailen en muziek of films te downloaden zonder datalimiet.


Gratis modem Enkele dagen voor u wordt aangesloten, ontvangt u het doe-het-zelf installatiepakket inclusief een gratis modem. Dit is altijd een Fritz!Box draadloos modem. Het type is afhankelijk van de gekozen dienst. Wanneer u gekozen heeft voor een pakket met VIP-installatie dan neemt de monteur de modem mee.


Eenmalige kosten Stipte rekent eenmalige aansluitkosten maar geen verzendkosten of andere kosten voor oplevering van jouw internetverbinding.


E-mail & Webruimte U krijgt standaard een e-mailadres van Stipte. Mocht u aan één e-mailadres niet voldoende hebben, dan kunnen wij u nog twee extra e-mailadressen toekennen, elk met een eigen wachtwoord. Onder deze adressen, kan Stipte ook nog drie aliassen toekennen. Zo kunt u in totaal dus twaalf e-maildressen krijgen. Stipte biedt ook de mogelijkheid om uw eigen website op het internet te plaatsen. Hiervoor heeft u 100 Mb webruimte tot uw beschikking. Deze ruimte wordt gedeeld met de e-mailbox.


Contractsduur De overeenkomst is voor 1 jaar.