Algemene informatie veiligheid

Uit Stipte Klantenservice

Ga naar: navigatie, zoeken

Het gebruik van internet brengt ook gevaren met zich mee. Hiertegen kunt u zich beveiligen. Indien u de deur open laat staan van uw woning, kan dit worden gezien als een uitnodiging voor kwaadwillende. Door het gebruik van goede sloten, worden de kwaadwillende buitengesloten. Juist door uw pc te voorzien van goede beveiliging, vergroot u het plezier wat u kan hebben met uw Stipte diensten.


Als Internet Provider is het de verantwoordelijkheid van Stipte om de consument bewust te maken van de gevaren van het internet én om een degelijke en betaalbare oplossing aan te bieden. Indien u via een breedbandverbinding (zoals DSL en glasvezel) toegang heeft tot het internet, neemt het risico op ongewenste aanvallen op uw computer toe. Een degelijk beveiligingsprogramma is dus geen overbodige luxe. Uit de jarenlange ervaring van onze klantenservice blijkt dat het aantal problemen door virussen, hackers, dialers en spam toeneemt. Daarom willen wij u hierover informeren omdat de meeste klanten niet weten hoe ze zich hiertegen kunnen beveiligen.


Om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden van beveiliging, of virusmeldingen, verwijzen wij u naar de site http://www.waarschuwingsdienst.nl Waarschuwingsdienst.nl is een initiatief van de overheid .